Individuele Coaching

Loop je ergens tegenaan, werk of privé, waar je niet uitkomt?
Heb je wensen maar weet je niet hoe deze te realiseren?
Voel je dat je veel meer kunt, maar komt het er niet uit?

Wil je meer genieten van de dingen die je doet?

Lukt het je niet om in actie te komen?

Individuele Coaching

Je bent je vaak al langer bewust dat het niet lekker loopt, maar het is lastig om echt iets te veranderen: Moet ik hier iets mee? Mwah, ik kijk het nog wel even aan... Je bent aan het overleven, maar als je eerlijk bent, kun je er niet aan voorbij. Ach, zo ben ik nou eenmaal zeggen we dan. Zo stellen we het langer uit en blijft alles zoals het is.


Het kan ook anders! Bij individuele coaching laat ik je op een warme, open wijze ervaren wat er écht speelt. We onderzoeken de kern van wie jij bent en je leert hoe je hier dichtbij kunt blijven en van daaruit kunt verbinden met de wereld om je heen. Door je werkelijke kracht te benutten, kun je de onrust en stress loslaten en echt gaan leven!

Werkwijze

Individuele coaching is bedoeld voor iedereen die een vraag heeft en hier iets mee wil. Dit kan gaan over bv. privé, werk, relatie, contact, communicatie, zelfvertrouwen. In de coaching laat ik je zien en ervaren hoe snel onrust met je aan de haal kan gaan, waarom het brein hier vatbaar voor is, hoe onschuldige situaties al snel in lastige patronen veranderen en hoe moeilijk het is om deze te doorbreken. We onderzoeken welke invloed dit op je heeft, maar ook welke kracht er in deze patronen schuilgaat en hoe je deze op een vruchtbare manier kunt inzetten in je werk en/of leven. Zo kom je tot een duurzame verandering die je in allerlei situaties kunt inzetten.