220620dscf1145.jpg

  Ontwikkelen vanuit jezelf

  Zien wie je bent

  Ervaren wie je bent

  Leven vanuit wie je bent

  220620dscf1383.jpg

  Laurens Veltman

  Ik ben Laurens Veltman, afgestudeerd psycholoog en ervaringsdeskundige in gedragsverslavingen. Daarnaast beschik ik over een bachelorgraad in technische bedrijfskunde. In 2013 ben ik mijn praktijk Inner Experience gestart om mensen te begeleiden meer vanuit hun hart te leven: ontdekken wie je zelf bent, wat je in het leven wilt en dit vervolgens ook gaan doen. Ik ben warm, sociaal en empathisch. Ik geniet van het contact met mensen en vind het bijzonder om te horen hoe iedereen een eigen verhaal heeft. Door het verhaal van mensen te respecteren en in mijn begeleiding daarbij aan te sluiten, kan ik iedereen in hun waarde laten. Zo kom ik tot de kern komen van wat er speelt en maak ik dit herkenbaar.

  In mijn coaching maak ik gebruik van eigen levenservaringen. Zo heb ik me in mijn leven vaak niet begrepen gevoeld en zie ik nu dat dit veelal voortkwam uit het zelf niet weten wie ik was en wat ik wilde. 
  Dit leidde tot verschillende zijpaden in mijn leven (o.a. gamen & full time pokerspeler), waarin ik enerzijds succesvol was, maar vooral ook heb ervaren dat ik geluk niet buiten mezelf kan vinden in de vorm van geld of vrijheid.

  Het poker was vooral een vlucht voor de vragen waar ik tegenaan liep en ondanks dat ik nog steeds veel geld verdiende, besloot ik daarom in september 2007 met de studie psychologie te starten. Pas in deze ‘nieuwe’ studiejaren na het poker ben ik me er bewust van geworden hoe het poker me daadwerkelijk heeft veranderd.
  Het is voor mij een eerste aanzet geweest in een veranderde kijk op het leven en waar ik gelukkig van word, alhoewel het nog niet altijd even gemakkelijk is om dit te volgen. Aan het einde van mijn studie psychologie, heb ik twee jaar trainings- & coachingservaring opgedaan bij IVT. In 2013 ben ik Inner Experience gestart en daarnaast heb ik vanaf 2014 twee jaar als docent communicatie & gedrag gewerkt aan de Universiteit Twente (Technische Geneeskunde), waar ik studenten heb begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling. Begin 2016 heb ik Inner Experience ‘on hold gezet’ en mijn baan op de UT opgezegd, om te gaan reizen in Zuid-Oost Azië.

  De kennismaking met verschillende mensen & culturen is een belangrijke stap geweest in mijn zoektocht. Van hieruit heb ik eind 2016 Inner Experience weer opgepakt, maar ben ik daarnaast een tweede bedrijf 'Digital Awareness' gestart. Met Digital Awareness richt ik me erop mensen controle te laten krijgen over hun digitale gedrag: gamen, smartphone, social media, netflix, etc.

  Ik merk dat ik nu op mijn 37e een goede kijk heb op vragen waar mensen tegen aanlopen en hoe ik hier met ze naar kan kijken. Ik ben dichterbij mezelf gekomen en ga hierdoor rustiger en zuiverder te werk. Zo benut ik mijn levenservaring ten volle in mijn coaching en blijf ik zelf ook stappen zetten in wie ik ben, hoe ik wil leven, en wat ik in de wereld wil brengen.